Hvorfor nu lige..? - www.din-historie.dk

Gå til indhold

Hoved menu:

Hvorfor nu lige..?

Hvorfor nu lige..?

I over hundrede år er vi mere eller mindre tvangsindlagte gået til fotograf især på vores mærkedage. Og selvom det ikke er hverdag, vi har fotoalbummene fremme, nyder vi at bladre gennem siderne. De bedste fotografier er sande mesterværker. Især beundres de sort og hvide fotos udført af en fotograf, der fuld fokuseret har afventet det øjeblik, hvor personens udstråling er stærkest, og så med et knips foreviget personen i det ultrakorte nu.

I din-historie.dk konserveres det talte ord; det er som fotografiet ikke blot en simpel afbildning, men en
hel og fuld dokumentation af personens egen stemmekarakteristika hvor diktion, dialekt og temperament modsvarer fotografiets visuelle virkemidler.
Den berømte glemmebog!


Det er ofte sagt at verdens største bog er glemmebogen. Og noget er der naturligvis om snakken, for oplevelserne bliver mere og mere utydelige for os. din-historie.dks mission er på ingen måde at være en database med fyldestgørende historiske oplysninger om vores kære. Vi må nu og i fremtiden acceptere at mange af vores oplevelser bliver indskrevet i omtalte berømte og universelle bogværk. Men med et lydportræt fra din-historie.dk bliver det der huskes til fine perler og stof til eftertanke, hvor man kan mærke den interwievedes tanke og pulsslag, og læse både det sagte og det usagte ind i en helhed.

Mange af os har mødt gode og medrivende fortællere, og det må være et vidunderligt talent at have.. men mindre kan også gøre det, og når folk blot hjælpes på vej med de rigtige spørgsmål, glider det fint og flot. De fleste af os kan godt lide at fortælle og berette, og efterhånden som interviewet skrider frem vågner hukommelsen og glemmebogen springer op..


Gamle mennesker er smukke..
 
Copyright 2016. All rights reserved.
Tilbage til indhold | Retur til hoved menu