Gammelt og nyt..! - www.din-historie.dk

Gå til indhold

Hoved menu:

Gammelt og nyt..!

din-historie.dk kombinerer de gammelkendte fortælletraditioner med den moderne digitale teknik..

Mange af os har mødt gode og medrivende fortællere, og det må være et vidunderligt talent at have.. men mindre kan sagtens gøre det, når blot man bliver hjulpet godt igang... oprigtig interesse og de rigtige spørgsmål, og straks kommer munden på gled. Det er langt de fleste mennesker iboende, at kunne lide at fortælle og berette.

dinhistorie.net leveres i en støjfri og krystalklar lydkvalitet på cdrom og/eller usb-pen. Begge medier kan afspilles på ganske almindelige cd-spillere, lydanlæg og selvfølgelig på PC'en.

Mediet kan kopieres efter ønske og behov, og dermed bliver din-historie.dk en ligeså langtidssikker glæde som fotoalbummet.
Et lydportræt fra din-historie.dk leveres på en cdrom eller usb-pen, som fint kan tage plads ved siden af familiealbummet og glæde nuværende og ikke mindst kommende generationer..


"Et lydportræt fra din-historie.dk er som en god flaske vin; den bliver bedre og mere værdifuld med årene.. "

Hvis du allerede har fået udført et lydportræt, kan du tilgå det

HER


Milepælen og den kollektive historie.. Lydportrættet fra din-historie.dk handler oftest om den enkeltes livshistorie, men man kan sagtens tænke sig andre situationer, hvor et lydportræt kan være en oplagt og rigtig løsning. Måske er det den store - ofte runde - mærkedag, afslutningen på et langt livsværk, jubilæet, sejren over sygdommen, afrundigen på eventyret. Mulighederne er mange. Et lydportræt kan også være virksomhedens eller institutionens gave til sig selv, hvor en medarbejder fortæller om arbejdspladsen, som et fint og vigtigt bidrag til stedets kollektive historie.. din-historie.dk kan anvendes i en lang række tilfælde, faktisk sætter kun fantasien grænserne.

 
Copyright 2016. All rights reserved.
Tilbage til indhold | Retur til hoved menu